Rabo Food Forward 'De korte keten' op 1 september

Geplaatst op 27 juli 2020

Rabobank organiseert samen met de Taskforce Korte keten op 1 september 2020 Food Forward 'De korte keten'. Samen met ondernemers, consumenten, studenten, overheid en partners gaan zij op zoek naar duurzame oplossingen, nieuwe verdienmodellen en innovaties binnen de korte keten.
Hoe produceren we in de toekomst genoeg en voedzaam voedsel binnen de grenzen van de planeet en hoe wordt je businessmodel toekomstbestendig? Het voedselvraagstuk houdt ons allemaal bezig en vraagt om nieuwe oplossingen. Kan een korte voedselketen één van deze voedseloplossingen zijn? Er wordt veel gesproken over korte ketens, maar wat is dat eigenlijk? Wat brengt dat ons en op welke manier kan het bijdragen aan een duurzaam voedselsysteem?

Speel jij een rol in de korte keten? De organisatie zoekt producenten, consumenten, retailers, distributeurs, webdevelopers en data-analisten die samen de nieuwe voedseloplossingen gaan ontwikkelen.

De avond is 17.00 uur tot 22.00 uur inclusief een thuisbezorgde maaltijd. Aanmelden kan tot 17 augustus. De avond wordt begeleid door Harm Edens.
> Meer informatie en aanmelden